Familieportret op locatie

Het is fantastisch om een familieportret te maken op locatie. Denk aan een mooie plek in je eigen omgeving of een van de schitterende natuurgebieden die ik ken in de regio Waddinxveen en Gouda. Zelfs het beroemde cruiseschip de SS Rotterdam behoort tot de mogelijkheden.  Sjaak Noteboom is gespecialiseerd in ongedwongen familieportretten en een fotoshoot zal daarom niet alleen een geweldige foto op leveren maar ook heel leuk moment samen zijn.

Zo gaat het in zijn werk

Nadat we persoonlijk hebben besproken wat jouw wensen zijn, en met hoeveel personen je op de foto wilt, spreken we af op de gekozen locatie.

Als iedereen op zijn gemak is, beginnen we de fotoshoot. Ik maak foto’s in verschillende opstellingen. Ook kan ik in overleg gezinnen, kinderen en opa’s en oma’s apart fotograferen. Zo krijgt iedereen een uitgebreide variatie aan familieportretten.

Aan jou de keuze

Nadat ik een selectie van de beste foto’s heb gemaakt, nodig ik je uit om onder het genot van koffie of thee de foto’s te bekijken en uit te zoeken.

De foto’s kan ik digitaal aanleveren in hoge resolutie of afdrukken. Ik heb een ruim assortiment van voorbeelden voor afdrukken op linnen, canvas, hout, aluminium, perspex en schitterende albums.

Alle vergrotingen en afwerkingen zijn van topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Ik geef ook graag advies over hoe het familieportret het beste tot zijn recht komt in jullie interieur.

Bekijk familieportretten op locatie

Bekijk familieportretten op locatie

Overleggen of direct een fotoshoot boeken?

Ik bespreek graag de mogelijkheden met je. Je kunt mij een bericht sturen via het contactformulier op deze pagina of bellen op 06 11377447

 

Contactformulier

11 + 1 =