Fotografiecursussen en workshops

Avondfotografie 19 december

Een unieke gelegenheid voor bijzondere foto’s. We gaan op pad in het schitterend verlichte Gouda en je maakt hele mooie avondfoto’s.

Fotografiecursus – 4 avonden

Haal weer plezier uit je camera en hobby met deze basiscursus fotografie. Duidelijke uitleg en veel praktijk.

Privé cursus fotografie

Liever een 1-op-1 aan de slag? Ik geef privé cursus fotografie waarin je precies leert wat jij nodig hebt en leuk vindt. Of je nu beginner bent of gevorderd.

Fotografieworkshop voor bedrijven

Speciaal voor bedrijven die zelf hun foto’s willen maken voor bijvoorbeeld websites of brochures. Leer de fijne kneepjes van de fotograaf. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Cursus beeldbewerking

Photoshop moeilijk? Nee hoor! In deze cursus leer je alleen wat je echt nodig hebt om je foto’s mooier te maken en aan te passen door fotobewerking. In november start deze cursus

Fotografieworkshop – vervolg

Je wilt een stapje verder in de fotografie en nog meer controle over je camera en het resultaat van je foto’s. Binnenkort meer info.

Workshop sportfotografie

Bij sportfotografie wil je de beste foto’s maken van snel bewegende sporters. Hoe je dat precies doet, leer je in deze actieve workshop vol praktische tips. Datum volgt

Contactformulier

2 + 8 =

Overleggen over de fotografie workshops en cursussen?

Ik bespreek graag de mogelijkheden met je. Je kunt mij een bericht sturen via het contactformulier op deze pagina of bellen:

0182 – 612477 of mobiel op 06 – 11377447