Fotografieworkshop – 1 dag

N

Kleine groep van 6 deelnemers

N

Op schitterende locatie

N

Voor beginners of als opfriscursus

Herken je dit?

Je hebt een mooie camera, maar de foto’s die je er mee maakt vallen vaak tegen. Veel foto’s gooi je daarom maar weg. Zonde!

Met deze eendaagse fotografieworkshop gaan we buiten op een schitterende natuurlijke locatie aan de slag om je foto’s mooier en beter te maken.

We fotograferen vliegende vogels, kleurrijke bloemen en smalle paden tussen het riet. Misschien zien we zelfs wel ringslangen! Je ziet direct wat het effect is van bepaalde instellingen en de compositie.

Na deze dag weet je (weer) hoe je jouw camera het beste kunt gebruiken om mooie foto’s te maken en je hebt  weer plezier in fotograferen. 

Zo ziet de dag eruit

We spreken af op de geweldige locatie van Nico van Eijk bij de Reeuwijkse Plas. Onder het genot van koffie en thee leg ik op een duidelijke manier uit hoe je camera werkt en wat het effect is van instellingen zoals sluitertijd en diafragma. Daarna gaan we lekker naar buiten en ervaar je wat het effect is van verschillende instellingen door zelf te gaan fotograferen. Natuurlijk help ik je en kun je alle vragen stellen die je wilt. 

Na de lekkere lunch gaan we verder met compositie, uitsnede, scherpstellen en hoe je meer creativiteit in je foto’s kan brengen. Door theorie en praktijk weer met elkaar af te wisselen zie je ook gelijk het resultaat

Aan het eind van de middag hebben we nog een korte nabespreking onder het genot van koffie en thee. Je gaat naar huis met gave foto’s en je kunt vanaf nu mooiere foto’s te maken.

N

Inclusief handout

N

Certificaat voor deelname

N

Je mooiste foto uitvergroot

Eerstvolgende fotografieworkshop

 

  • Zaterdag 2 juni 2018 van 10.00 tot 16.00 uur

Prijs

Voor deze uitgebreide workshop betaal je slechts € 109,00 dit is inclusief koffie/thee en een uitgebreide lunch. Deze workshop is ook heel geschikt als je je fotografiekennis weer wil ophalen. 

Locatie

De fotografieworkshop wordt gegeven bij de Reeuwijkse Plassen in Reeuwijk. Ik ken het gebied daar op mijn duimpje en laat je de mooiste plekjes zien. 

Dit zeggen deelnemers

Cursus is zeer leerzaam, wordtgegeven in een prima sfeer. Het gebruik van de camera na de cursus is veel optimaler, kortom een heel fijne cursus. Rien, juli 2017

Een leuke cursus waar je “veel”aan hebt, daarnaast een goede sfeer en afwisseling theorie en praktijk. John, juli 2017

Ik ben veel meer te weten gekomen over de mogelijkheden van mijn camera. Er is veel meer mogelijk dan ik dacht ! Leuk om in de praktijk te oefenen en te merken dat mijn foto’s echt mooier worden. Mandy, juni 2017

Bekijk foto’s van de fotografieworkshop

Bekijk foto’s van de fotografieworkshop

Ja, leuk ik geef me op voor de workshop

1 + 7 =

Vragen over deze workshop?

Wil je eerst nog even overleggen?
Bel me gerust op 0182 – 612477 of mobiel op 06 – 11377447

Met vriendelijke groet,

Sjaak Noteboom