Privé cursus fotografie

 

N

Maximale aandacht

N

Specifiek gericht op jou wensen

N

Voor ieder "foto probleem" een oplossing

Waarom een privé cursus

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor een individuele cursus. Het kan zijn dat je weinig tijd heb om een meerdaagse cursus te volgen, of dat je met een specifiek “fotoprobleem” zit waar je wel wat hulp bij kan gebruiken.                                                                                     Het grootste voordeel is dat de cursus in overleg met jou wordt samengesteld en er de maximale aandacht aan wordt gegeven.

Welke cursus past bij jou:

Eenmalige privé workshop

Je hebt een nieuwe camera aangeschaft, en wil wat meer tekst en uitleg over je nieuwe aanwinst. Dan kan ik je hierbij helpen!  Je krijgt duidelijke uitleg over de mogelijkheden van de camera en door de praktijkoefeningen die we hierna gaan doen wordt het ineens allemaal een stuk duidelijker. Vaak is een hierbij een cursus van 3 uur al voldoende.

Voor deze eenmalige privé workshop van 3 uur betaal je € 175,00  De cursus wordt volledig op jouw afgestemd en is eventueel ook te volgen door een tweede persoon die jij meeneemt. Voor deze tweede persoon betaal je € 45,00

Aankoopbegeleiding

Het aanbod van camera’s is enorm en voor een leek heel onoverzichtelijk. Het bekende verhaal van” door de bomen het bos niet meer zien”. Bij de aankoop van een nieuwe camera kan ik je helpen en adviseren. Samen kijken we naar jou eisen en wensen om tot een goede keuze te komen.

Voor advies en aankoopbegeleiding alleen betaal je € 65,00  

Een uitgebreide privé cursus

Bij deze cursus gaan we samen aan de slag, waarbij ik je zal helpen om jou specifieke  “fotoproblemen” op te lossen. Hierbij wordt de cursus opgesplitst in 2 lessen van twee en half uur, gegeven op verschillende dagen. Het bepalen van deze dagen en uren doen we in overleg, dit kan zowel overdag als ‘s avonds. De locatie waar de cursus gegeven wordt bepalen we ook samen, het kan heel handig zijn om de cursus te volgen in je eigen werksituatie.

Voor deze uitgebreide privé cursus betaal je slechts € 275,00 dit is inclusief het cursusboek. Bijkomende kosten kunnen de reiskosten zijn of extra cursusuren.

De cursus is eventueel ook te volgen door een tweede persoon die jij meeneemt. Voor deze tweede persoon betaal je € 45,00

   

Ja, leuk ik geef me op voor een privé cursus

11 + 8 =

Vragen over deze workshop?

Wil je eerst nog even overleggen? Bel me gerust op  06 – 11377447 Met vriendelijke groet, Sjaak Noteboom