Fotografieworkshop – vervolg 1 dag

N

Kleine groep van max 6 deelnemers

N

Op schitterende locatie

N

Vervolg op de basiscursus

Je hebt de basis van fotografie onder de knie en je wil meer…

Begrippen zoals diafragma en sluitertijd zijn bekend en je kunt al redelijk met je camera overweg. Nu is het tijd om een stapje verder te gaan. Je leert in deze workshop kritischer kijken naar je compositie en we gaan aan de slag met uitdagender foto ‘opdrachten’.

De workshop wordt gegeven op een schitterende natuurlijke locatie in Reeuwijk.

We fotograferen natuur, dieren en mensen. Misschien zien we zelfs wel ringslangen! Je ziet direct wat het effect is van bepaalde instellingen en de compositie.

Na deze cursus kun je nog mooiere foto’s maken!

Zo ziet de fotografieworkshop eruit

We spreken af op de geweldige locatie van Nico van Eijk bij de Reeuwijkse Plas. Onder het genot van koffie en thee leg ik op een duidelijke manier uit hoe je camera werkt en wat het effect is van instellingen zoals sluitertijd en diafragma. Daarna gaan we lekker naar buiten en ervaar je wat het effect is van bepaalde keuzes die je maakt tijdens het fotograferen. Natuurlijk help ik je en kun je alle vragen stellen die je wilt. 

Na de lekkere lunch gaan we verder met compositie en hoe je meer creativiteit in je foto’s kan brengen. Door theorie en praktijk weer met elkaar af te wisselen zie je ook gelijk het resultaat

Aan het eind van de middag hebben we nog een korte nabespreking onder het genot van koffie en thee. Je gaat naar huis met gave foto’s en je kunt vanaf nu mooiere foto’s te maken.

N

Inclusief handout

N

Certificaat voor deelname

N

Je mooiste foto uitvergroot

Eerstvolgende fotografieworkshop

  • Zaterdag 16 juni van 10.00 tot 16.00 uur.

Prijs

Voor deze uitgebreide cursus betaal je slechts € 107,00 dit is inclusief koffie/thee en een uitgebreid cursusboek. Deze fotografiecursus is ook heel geschikt als je je fotografiekennis weer wil ophalen. 

Locatie

De fotografiecursus wordt gegeven in galleriewinkel Anderz in Reeuwijk. Een prachtige en inspirerende locatie bij de Reeuwijkse Plassen. 

 

Dit zeggen deelnemers

Sjaak verstaat de kunst met veel sfeer, enthousiasme en know-how een foto cursus te geven

Renate, juli 2017

Sjaak is een bevlogen fotograaf die graag zijn kennis deelt. In een korte tijd van onwetend naar gevorderd. Dank je wel!

Marc, juli 2017

Eindelijk komt mijn dure spiegelreflex camera tot zijn recht

Walter, juni 2017

Bekijk foto’s van de vervolg fotografieworkshop

Bekijk foto’s van de vervolg fotografieworkshop

Ja, leuk ik geef me op voor deze workshop

3 + 13 =

Vragen over deze fotografieworkshop?

Wil je eerst nog even overleggen?
Bel me gerust op 0182 – 612477 of mobiel op 06 – 11377447

Met vriendelijke groet,

Sjaak Noteboom